آشپزباشی - افسانه ظروفی
کف قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. زرده تخممرغها را همراه با سه چهارم از شکر، عسل و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شوند و بعد باقیمانده شکر را کم کم به آن بیفزائید.
سپس زرده و سفیده تخممرغها را به آرامی با هم مخلوط کنید و آرد را به آن بیفزائید و بالیسک به آرامی هم بزنید.
حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید.
اکنون یکی از لایههای کیک را روی صفحه مناسبی قرار دهید و رویش را با سیروپ مرطوب کنید.
آنگاه یکسوم از مارمالاد زردآلو را روی کیک بمالید و لایه بعدی کیک را روی مارمالاد بگذارید و به همان ترتیب کیک را با سیروپ مرطوب کنید و مارمالاد زردآلو بمالید تا همه لایههای کیک روی هم قرار بگیرند.
اینک به اطراف کیک نیز مارمالاد بمالید و بعد خمیر فراهم کرده بادام را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و رو و اطراف کیک را با این خمیر بپوشانید.
سپس کیک را 12 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا خمیر بادام خشک شود. حالا کیک را چند دقیقه در فر گرم کرده با دمای 230 درجه سانتیگراد بگذارید تا خمیر بادام طلائیرنگ شود.
همینکه کیک خنک شد، اندکی مارمالاد زردآلو را گرم کنید و رویش بمالید.
روش تهیه سیروپ: شکر، آب و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانید (10 دقیقه) و پس از خنک شدن مصرف نمائید.
روش تهیه خمیر بادام: بادام و شکر را با هم آسیاب کنید و بعد زرده تخممرغها و سفیده را به آن بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.