آشپزباشی- افسانه ظروفی
در ظرف مناسبی كشمشها، زردآلو، هر دو مربا و بادام را بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آب پرتقال را بیفزائید و درِ ظرف را بگذارید و یك شب آن را در یخچال نگه دارید. یك قالب مربع شكل 23 سانتیمتری را چرب كنید و كف و دیوارهی آن را با سه لایه كاغذ روغنی بپوشانید؛ چنانكه كاغذ از لبهی قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد.
همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی
اكنون كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ مخلوط روشن شود. سپس تخممرغها را بتدریج اضافه كنید و هم زدن را ادامه دهید. حالا مارمالاد و مخلوط مواد خشك را در دو نوبت به مایه بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. اینك مایهی كیك را درون قالب آماده بریزید و روی آن را با پالت صاف كنید. بعد آن را داخل فر(تاون) گرم شده با دمای 150 درجهی سانتیگراد قرار دهید و كیك را به مدت تقریبی 3 ساعت بپزید. پس از خارج كردن كیك از فر، آن را با آب پرتقال (اضافی) مرطوب نمائید و همچنان كه كیك داخل قالب است، روی آن را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. همین كه كیك خنك شد، آمادهی مصرف است.
اكنون روی آن را به مارمالاد زردآلو آغشته كنید و با بادام پرك و گلسه چری تزئین نمایید.