آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 22 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه پودر کاکائو را در آبجوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سبک شود و شکر را کم کم به آن بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید تا شکر حل شود.
حالا وانیل، روغن مایع و نوتلا را افزوده و مخلوط کنید و بعد آرد و بیکینگپودر را همراه با کاکائوی حل کرده درون این مایه بریزید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید .
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید. پس از 10 دقیقه، کیک را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی خنک نمائید.
اینک آن را از ارتفاع برش دهید و بین لایههای کیک خامه بمالید و لایههای کیک را روی هم قرار دهید. آنگاه رو و اطراف کیک را با خامه بپوشانید و با فندق بیارائید.