آشپزباشی- مریم امیری
زردههای تخممرغ را با شكر مخلوط كنید، روی بخار آب جوش قرار دهید و مرتب هم بزنید تا كاملاً غلیظ و كمرنگ شود. سپس از روی حرارت بردارید و آن را با آب انار گرم كرده مخلوط سازید.
پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید و به مواد یاد شده بیفزائید. صبر كنید مایه، كمی خنك شود. سپس خامهی فرم گرفته را اضافه نمائید و خوب مخلوط سازید.
در آخر، سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا آن را با مایه مخلوط نمائید. اینك كیك اسفنجی را از ارتفاع دو قسمت كنید.
یك قسمت از كیك را داخل قالب كمربندی قرار دهید و موس انار را روی آن بریزید. سپس لایهی دیگر كیك را روی آن بگذارید و در یخچال نگهدارید.
بعد از چند ساعت، دسر را از قالب بیرون آورید و با خامهی فرم گرفته و دانههای انار بیارائید.
نكات خواندنی
برای تهیه خامه فرم گرفته مطلوب میباید خامهای را در نظر بگیرید كه چربی آن از 35 درصد كمتر نباشد.
به ازای هر یك كیلوگرم خامه مناسب، 250گرم شكر به آن افزوده و مخلوط كنید و پس از سرد شدن كامل، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و جای خطوط مفتول همزن روی خامه محو نشود.
مراقب باشید، یخزدگی خامه را با فرم گرفتن آن اشتباه نگیرید. در فواصل زدن خامه، چنانچه یخزده باشد به آن استراحت دهید.
به این معنی كه همزن را خاموش كنید و پس از چند دقیقه دوباره آن را بزنید.
این كار راچند بار تكرار كنید و در نظر داشته باشید كه سرعت متوسط همزن برقی، مناسبترین سرعت برای تهیه خامه فرم گرفته است.