آشپزباشی - آرزو گنجی
آرد، پودر کاکائو، بیکینگپودر، شیرعسلی،ارده، تخممرغها، کره، وانیلین، روغن مایع و پودر هل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی حدود 7-8 دقیقه بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
آنگاه مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده و آرد پاشیده میان تهی به گنجایش 22 سانتیمتر بریزید و کیک را به مدت تقریبی50 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کیک خنک شد، کرم گاناش را رویش بریزید.
روش تهیه کرم گاناش: خامه را گرم کنید و شکلات را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود و کرم صاف و یکنواختی حاصل شود.