آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
قالبی را به گنجایش یكونیم لیتر، چرب كنید و آرد بپاشید. آنگاه قالب را تكان دهید تا آرد اضافی از آن جدا شود. تخممرغها و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. سپس پوست پرتقال و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مخلوط آرد و بیكینگپودر الك كرده را همراه با شیر و آب پرتقال بهطور یك درمیان به مایه بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اینك كیك را از فر درآورید و بعد از 5دقیقه از قالب جدا كنید و بگذارید كاملا خنك شود. حالا روی كیك را با پودر شكر بیارائید و در ظرف زیبائی قرار دهید.