تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک ژله ای
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب 22×32 سانتیمتری را چرب نمائید. آنگاه آرد را در كاسهی مناسبی الك كنید و شكر، بیكینگپودر، ماست، تخممرغها، روغن و ژله را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید.
سپس آن را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، در فر بپزید. حالا كیك را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و خامهی فرم گرفته را رویش بمالید. اكنون در صورت دلخواه روی كیك را با میوه بیارائید و به اندازهی مورد نظر ببرید.
اینك كیك را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بگذارید.
یادآوری: میتوانید از ژله و ماست توتفرنگی برای تهیهی این كیك استفاده كنید و یا میوهی دیگری را به جای آن مصرف نمائید. ولی دقت داشته باشید كه نوع ژله و ماست از یك میوه باشد!