آشپزباشی
طرز تهیه کیک رُز
آرد، بیكینگ پودر و نمك را در كاسه بزرگی الك كنید و شكر را بیفزائید. آنگاه تخممرغها را در كاسه دیگری بریزید و قدری با همزن برقی بزنید. سپس شیر، روغن و وانیلین را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. حالا این مخلوط را به مواد خشك اضافه كنید و هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
دقت كنید مایه كیك را زیاد هم نزنید! زیرا بافت كیك سفت میشود. اكنون مایه را بین 12 حفره قالب مافِن دارای كپسول كاغذی، بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر(تاون) گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید. اكنون صبر كنید تا كیكها كاملاً خنك شوند. بعد آنها را با آیسینگ و گلهای رُز تزئین كنید و در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه آیسینگ
پودر شكر را در كاسهای الك كنید و آب داغ را بتدریج به آن بیفزائید تا آیسینگ پشت یك قاشق چوبی را بپوشاند. در این حالت، آیسنگ آماده مصرف است.