Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

طرز تهیه کیک پسته

طرز تهیه کیک پسته

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برای پخت کیک پسته به مواد زیر نیاز داریم:

مواد لازم برای حدود 10 نفر

تخم مرغ 5 عدد

پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق چایخوری

شکر 225 گرم

سیب رنده کرده 280 گرم

پسته آسیاب کرده 240 گرم

آرد 175 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته به میزان لازم

آشپزباشی - مریم امیری

طرز تهیه کیک پسته

همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش نان

 فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو سینی شیرینی‌پزی را به اندازه 30 × 40 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر و پوست لیمو با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس سیب را به ‌آن افزوده و مخلوط کنید.

حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزمن برقی بزنید تا فرم بگیرد و آن را به آرامی با زرده تخم‌مرغ‌ها مخلوط کنید. اکنون پسته،‌ آرد و بیکینگ‌پودر را نیز به مایه فراهم کرده بیفزائید و به ‌آ‌رامی مخلوط نمائید.

اینک مایه به دست آمده را به طور مساوی در دو سینی بریزید و کیک را به مدت تقریبی 15 – 20 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کیک‌ ها خنک شدند آنها را به شکل دلخواهتان برش بزنید و روی هر لایه کیک خامه فرم گرفته بمالید و آنها را روی هم قرار دهید.

برچسب ها: آموزش کیککیک پستهکیک پزیطرز تهیه کیک پستهمواد لازم کیک پستهدرست کردن کیک پسته تعداد بازديد: 1807 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است