آشپزباشی - مریم امیری
طرز تهیه کیک پسته
همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش نان
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو سینی شیرینیپزی را به اندازه 30 × 40 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه زرده تخممرغها را همراه با شکر و پوست لیمو با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس سیب را به آن افزوده و مخلوط کنید.
حالا سفیده تخممرغها را با همزمن برقی بزنید تا فرم بگیرد و آن را به آرامی با زرده تخممرغها مخلوط کنید. اکنون پسته، آرد و بیکینگپودر را نیز به مایه فراهم کرده بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید.
اینک مایه به دست آمده را به طور مساوی در دو سینی بریزید و کیک را به مدت تقریبی 15 – 20 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیک ها خنک شدند آنها را به شکل دلخواهتان برش بزنید و روی هر لایه کیک خامه فرم گرفته بمالید و آنها را روی هم قرار دهید.