آشپزباشی – مریم امیری
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ، صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس قهوه را در شیر حل كنید و به مایه بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مخلوط الك كرده دارچین، بیكینگپودر و آرد را نیز درون مایه بریزید و گردو و موز را بیفزائید و مخلوط نمائید اكنون مایه فراهم كرده را در 2 قالب به قطر 20 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید اینك صبر كنید تا كیكها خنك شوند و بین دو كیك خامه فرم گرفته بمالید و با خامه و گردو بیارائید.