آشپزباشی - مریم امیری
طرز تهیه کیک شکلات و قهوه
فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع 19 سانتیمتری را چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید به گونهای که کاغذ از لبه قالب بلندتر باشد.
آنگاه کره، قهوه، آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا شکر حل شود. سپس نیمی از شکلات را به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات آب شود.
حالا ظرف را از روی اجاق بردارید و کنار بگذارید تا محلول شکلات خنک شود. اکنون تخممرغها را یکی یکی به محلول شکلات افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود اینک آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید و آن را به مایه فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید. آنگاه این مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی یک ساعت در فر بپزید. سپس کیک را از فر درآورید و پس از 15 دقیقه از قالب خارج کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود. حالا روی کیک را با کرم گاناش بیارائید.
یادآوری: برای تهیه کرم گاناش، 80 گرم خامه و باقیمانده شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکلات آب شود و کرم صاف و یکنواختی به دست آید.