Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:18

کیک میوه‌های تابستانی

کیک میوه‌های تابستانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد 225 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل شکر یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر 120 گرم

گردوی آسیاب کرده 100 گرم

زرد‌آلو، آلبالو و توت‌سیاه 250 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

روغن مایع 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

کرم گاناش 300 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم آلبالو

آلبالوی هسته گرفته 150 گرم

شکر 75 گرم

پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری

آب سرد 2 قاشق سوپخوری

خامة‌قنادی فرم گرفته 250 گرم

میوه‌های تازه برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 18 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر، وانیل، شکر و گردو را با هم مخلوط کنید. سپس میوه‌ها را ریز خرد کنید و به مواد خشک بیفزائید.

حالا تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید، روغن را اضافه کنید و این مایه را به مواد خشک و میوه‌ها افزوده و با قاشق بزرگ و مناسبی مخلوط نمائید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-50 دقیقه در فر بپزید.

اینک کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر کیک را برش دهید تا دو لایه شود.

آن‌گاه کرم آلبالو را روی لایه‌‌های کیک بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را با کرم بپوشانید و با کرم گاناش و میوه‌های تابستانی بیارائید.

 

روش تهیه کرم آلبالو

آلبالوها را همراه با شکر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و نرم شود.

سپس آن را پوره کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌‌ماری حل کنید.

حالا محلول ژلاتین را درون پوره آلبالو بریزید و همینکه آلبالو کاملا خنک شد، آن را با خامه فرم گرفته مخلوط کنید.

 

روش تهیه کرم گاناش

برای تهیه کرم گاناش، 100 گرم خامه را گرم کنید و 250 گرم شکلات خرد کرده به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات در خامه آب شود.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریکیک تابستانیکیک میوه های تابستانیکیک با میوه های تابستانیطرز تهیه انواع کیک و شیرینیمواد لازم برای تهیه کیک میوه های تابستانی تعداد بازديد: 1652 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است