آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 18 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه آرد، بیکینگپودر، وانیل، شکر و گردو را با هم مخلوط کنید. سپس میوهها را ریز خرد کنید و به مواد خشک بیفزائید.
حالا تخممرغها را با همزن برقی بزنید، روغن را اضافه کنید و این مایه را به مواد خشک و میوهها افزوده و با قاشق بزرگ و مناسبی مخلوط نمائید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-50 دقیقه در فر بپزید.
اینک کیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر کیک را برش دهید تا دو لایه شود.
آنگاه کرم آلبالو را روی لایههای کیک بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را با کرم بپوشانید و با کرم گاناش و میوههای تابستانی بیارائید.
روش تهیه کرم آلبالو
آلبالوها را همراه با شکر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و نرم شود.
سپس آن را پوره کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
حالا محلول ژلاتین را درون پوره آلبالو بریزید و همینکه آلبالو کاملا خنک شد، آن را با خامه فرم گرفته مخلوط کنید.
روش تهیه کرم گاناش
برای تهیه کرم گاناش، 100 گرم خامه را گرم کنید و 250 گرم شکلات خرد کرده به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات در خامه آب شود.