آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و ۲ قالب را به قطر ۱۸ سانتیمتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سپس شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.
حالا نیمی از مخلوط شیر را به روغن بیفزائید و کنار بگذارید.
آنگاه باقیمانده شیر، سفیده تخممرغها و وانیل را با هم مخلوط کنید.
اکنون کره را کمکم به مواد خشک افزوده و با همزن برقی بزنید و بعد مخلوط شیر و روغن را به آن بیفزایید و ۲ دقیقه هم بزنید.
سپس کمکم مخلوط سفیده را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید.
کیک را به مدت تقریبی25 – 30 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیکها خنک شدند، آنها را با کرم به هم بچسبانید و رو و اطراف کیک را با کرم بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال نگه دارید.
سپس روی کیک را با توتفرنگی بیارائید و روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه کرم وانیل
شکر، آرد و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود.
آنگاه روی کرم را بپوشانید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
سپس کره را در کاسه همزن برقی بریزید و کرم را کمکم به آن بیفزایید.
حالا وانیل و خامه فرم گرفته را اضافه کنید.