فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. آرد و بیكینگپودر را الك كنید و در كاسهی مناسبی بریزید.
آنگاه شكر قهوهای را بیفزائید و مخلوط كنید و در وسط آن حفرهای ایجاد نمائید.
سپس مخلوط دوغ، تخممرغها و وانیلین را در این حفره بریزید و با قاشق فلزی بزرگی اندكی مخلوط كنید. حالا كره و شكلات چیپسی را به آن بیفزائید.
مراقب باشید كه مایه ی مافن را بیش از حد هم نزنید زیرا بافت كیك سفت و نامطلوب خواهد شد!
اكنون مایهی فراهمكرده را در قالبها بریزید به گونهای كه یك سوم از حجم قالبها خالی بماند.
آنگاه قالب را در فر بگذارید و مافن را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، بپزید.
حال مافنها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و با مخلوط خامه و مارمالاد توتفرنگی و گلهای قندی دست ساختتان بیارائید.
سپس مافنها را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.