آشپزباشی - افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک برشی سیب
قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره، شکر قهوهای و دارچین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را همراه با ماست به طور یک درمیان درون مایه بریزید و هم بزنید.
اکنون مایه به دست آمده را در قالب بریزید و رویش را صاف کنید. اینک سیبها را به ورقههای نازک برش دهید و آنها را روی مایه کیک بچینید. آنگاه روی سیبها کره آبکرده بمالید و شکر بپاشید.
سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و کیک سیب را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه بپزید. کیک را پس از پختن، ده دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آن را روی پنجره سیمی قرار دهید.
حالا همچنان که کیک گرم است، روی سیبها عسل گرم کرده بمالید و بگذارید کیک کاملاً خنک شود. آنگاه کیک سیب را به اندازههای دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید