آشپزباشی - افسانه ظروفی
کیک را بپزید و بگذارید کاملا خنک شود. آنگاه کیک خنک شده را دوباره در قالب بگذارید و دایرهای به قطر 20 سانتیمتر از روی کیک برش دهید و بردارید.
سپس داخل کیک را خالی کنید به گونهای که حدود 2 سانتیمتر از اطراف و کف کیک باقی بماند. حالا کیک را با شربت مرطوب کنید و بعد مایه میانی را درون کیک بریزید و صاف کنید.
اکنون قسمت برش خورده روی کیک را سرجایش بگذارید و رویش شربت بمالید. آنگاه کیک را دو ساعت در یخچال نگه دارید. سپس رو و اطراف کیک مارمالاد زردآلو بمالید و روی کیک را با مارسیپان بپوشانید.
حالا روی کیک را با میوههای گلسه شده یا مربا بیارائید.
روش تهیه مایه میانی: پنیر، عسل، وانیل و پوست لیمو را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه همزن را خاموش کنید و باقیمانده مواد لازم را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید.
روش تهیه کیک اسفنجی: فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و کف قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه 5 عدد زرده تخممرغ را همراه با 100 گرم شکر و یک قاشق سوپخوری آب جوش با همزن برقی بزنید تا زردهها کمرنگ و سبک شوند.
سپس یک قاشق چایخوری اسانس وانیل و دو قاشق سوپخوری روغن مایع به آن بیفزائید.
حالا 5 عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد 25 گرم شکر به آن افزوده و مخلوط کنید.
اکنون زرده و سفیده تخممرغها را به آرامی با هم مخلوط سازید و مراقب باشید که حجم آن از بین نرود! حالا 125 گرم آرد الک کرده را به مایه تخممرغی افزوده و به آرامی بالیسک مخلوط نمائید.
اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید.