تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کاپکیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها را یکییکی افزوده و خوب مخلوط کنید.
حالا پوست پرتقال را بیفزائید و بهطور یک در میان، آب پرتقال و مخلوط آرد و بیکینگپودر را درون مایه فراهم کرده بریزید و خوب هم بزنید. اکنون مایه بهدست آمده را درون کپسولها بریزید و در حدود دو سوم از حجم آن را پر کنید.
اینک قالب را در فر بگذارید و کاپکیکها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، بپزید. آنگاه کاپکیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه، با خامه و پرتقالهای دست ساختتان از خمیر مارسیپان بیارائید.