روشتهیه
فر را با دماي 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد و قالب 12 تائي كاپكيك را با كپسولهاي كاغذي مخصوص، بپوشانيد. آنگاه كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا آب شود. سپس يك چهارم پيمانه از شير را همراه با وانيل به كره بيفزائيد و بعد باقيماندة شير را درون كره بريزيد. سپس بگذاريد اين مخلوط خنك شود. حالا تخممرغها را با همزن برقي بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود و شكر را كمكم به آن بيفزائيد. آنگاه آرد و بيكينگپودر را با هم مخلوط كنيد و آن را همراه با مخلوط شير، بهطور يك در ميان، درون مايةكيك بريزيد. اينك شير خشك و قهوه را نيز به ماية فراهم كرده بيفزائيد. حالا ماية حاصل را درون قالبها بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر بپزيد. همينكه كيكها خنك شدند، رويشان را با كرم گاناش بپوشانيد و به دلخواه بيارائيد.
یادآوری
براي تهية كرم گاناش مورد استفاده در اين كاپكيك، 250 گرم خامة صبحانه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود. آنگاه 400 گرم شكلات شيري خرد كرده را به آن بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا شكلات آب شود. سپس كرم گاناش را بلافاصله از روي حرارت برداريد و 50 گرم كره به آن بيفزائيد. حالا كرم فراهم كرده را در ظرف تختي بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا كاملا سرد شود. اكنون آن را با همزن برقي بزنيد تا سبك و براق شود. اينك كرم گاناش را در كيسة شيرينيپزي داراي ماسوره، به شمارة M1 بريزيد و كاپكيك را با آن بيارائيد.
اين گلهاي آبنباتي با استفاده از شكر ايزومالت تهيه شده است و كاملا كار دست ميباشد.