آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 22×32 سانتیمتر چرب و آردپاشی نمائید. آنگاه آرد، بیکینگپودر، نمک و شکر را در کاسه مناسبی الک کنید.
حالا مخلوط آب گرم و قهوه را همراه با کره و تخممرغها به مواد خشک بیفزائید و در حدود 2 دقیقه با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
سپس مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر بپزید. اکنون کیک را در قالب و روی پنجره سیمی خنک کنید.
در این میان مایه میانی را آماده نمائید. اینک به کم دسته قاشق چوبی روی کیک سوراخهائی ایجاد کنید (به فاصلههای 25/1 سانتیمتر) و بعد مایه میانی را روی کیک بریزید.
آنگاه روی کیک را با فویل بپوشانید و دست کم 6 ساعت یا یک شب در یخچال نگه دارید. سپس روی کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید و به اندازه دلخواهتان برش دهید.
میتوانید روی کیک را با دکمههای شکلاتی بیارائید.
روش تهیه مایه میانی: شیر عسلی، آب گرم و قهوه را با هم مخلوط کنید.