آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
پودر كاكائو را در آب گرم حل کنید و ماست و وانيل را به آن بيفزائيد. آنگاه آرد، بيكينگسودا، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط و الک كنيد.
سپس كره را باهمزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعد شكر و روغن را به آن افزوده و هم بزنيد تا رنگش روشن شود.
حالا تخممرغها را یکی یکی بيفزائيد و بعد مواد خشک را به آن اضافه كنيد.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب به قطر ٢٠ سانتيمتر كه کف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید و کیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد بپزيد.
همینکه کیک کاملا خنک شد، آن را پودر كنيد.
روش تهيه پاپس كيك
خامه و شكلات را در ظرف مناسبي بريزيد و روی حرارت بگذاريد تا کرم گاناش صاف و يكدستی حاصل شود.
آنگاه کرم را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید خنك شود. حالا كره را با همزن برقی بزنيد و کرم گاناش را به آن بيفزائيد.
سپس خردههای کیک شکلاتی و آب پرتقال را نیز به آن بيفزائيد. اكنون هر بار به اندازه ١ قاشق سوپخوري از این مخلوط بردارید و قدری كرمفيل وانیلی وسط آن بگذاريد و به شكل توپ درآوريد.
پاپس کیکها را روی سینی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.
اکنون سر نيهاي مخصوص پاپس کیک را در شکلات آبکرده (50 گرم) بزنید و در پاپس کیک فرو کنید و صبر کنید تا نی در کیک سفت شود.
آنگاه پاپس کیکها را در مارشمالو بغلتانید و رویشان تورچ بگیرید تا برشته و طلائی رنگ شود.
روش تهیه مارشمالو
سفيده تخممرغها و كرم تارتار را با همزن برقی بزنيد تا فرم بگيرد.
آنگاه شکر، آب و کورن سیروپ را در ظرف مناسبي بریزید و روی حرارت بگذاريد تا شکر آب شود و دمای سیروپ به ١٢٠ درجه سانتيگراد برسد.
سپس سیروپ را کم کم به سفيدههای تخممرغ بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا مارشمالو فرم بگيرد.