تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و 8 قالب را به گنجایش 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه) چرب نمائید. آنگاه روغن، شكر و تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود.
سپس هویج، گردو، آرد، بیكینگپودر و ادویه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مایة فراهم كرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید. اكنون كیكها را روی پنجرة سیمی خنك كنید و رویشان كرم پنیر بمالید.
اینك كیك هویج را برای پیكنیك در بستهبندی مناسبی قرار دهید.
روش تهیة كرم پنیر:
كره را در كاسة كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پنیر، پودر شكر، پوست لیمو و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.