آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دماى ١٨٠ درجة سانتیگراد گرم کنید و قالبهای كاپ كيك را با کپسولهای كاغذی بپوشانید.
آنگاه تخم مرغ و شكر را با همزن برقى بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس روغن مايع، ارده، عسل و وانيل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مخلوط الک کرده موادخشك را همراه با آب انار، به طور یک در میان به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط سازید.
اکنون مایه به دست آمده را در کپسولهای کاپ کیک بریزید و یک سوم از حجم کپسولها را خالی نگه دارید.
کاپ کیکها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کاپ کیکها خنک شدند، رویشان را با خامه فرم گرفته و دانههاى انار بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.