آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخم مرغها را یکی یکی بیفزائید و بعد وانیل را اضافه کنید.
سپس به طور یک در میان شیر و مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید.
حالا نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده به اندازه 20×20 سانتیمتر بریزید و مواد میانی را رویش بریزید.
اکنون باقیمانده مایه کیک را بیفزائید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه بپزید. همینکه کیک خنک شد، رویش را با کرم شکلاتی بیارائید.
روش تهیه مواد میانی
همه مواد را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
روش تهیه کرم شکلاتی
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه شیر، خامه، شکلات و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکلات آب شود.
سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا این مایه را به مخلوط کره و پودر شکر بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا کرم یکدستی حاصل شود.