تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
طرز تهیه کیک زنجفیل:
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه عسل را گرم كنید و به مخلوط كره بیفزائید و خوب مخلوط نمائید و سپس تخممرغ را بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا آرد، زنجفیل و دارچین را با هم مخلوط كنید و به مایه اضافه نمائید.
اكنون بیكینگپودر را در شیر حل كنید و كمكم به مایه بیفزائید. اینك مایهی فراهم كرده را در قالب چربكردهای به قطر 25 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.