آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 6 تائی کاپ کیک را به گنجایش تقریبی 150 میلی لیتر با کاغذهای مخصوص کاپ کیک بپوشانید.
آنگاه پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید و کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود.
سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پودر کاکائوی حل کرده در آب جوش را به مواد افزوده و هم بزنید.
اکنون مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ پودر را نیز به این مخلوط بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
اینک مایه فراهم کرده را در قالبهای کاپ کیک بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کاپ کیکها خنک شدند، رویشان را با مخلوط مواد رویه بیارائید.
روش تهیه رویه کاپ کیک
گردو را در ظرف مناسبی بریزید و مارشمالو و گلسه چری را با قیچی خرد کنید و به گردو بیفزائید.
آنگاه شکلات را آب کنید و آن را به مخلوط فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید.