Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

کاپ کیک راکی رد

کاپ کیک راکی رد

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

آب جوش  2 قاشق سوپخوری

کره 115 گرم

شکر  75 گرم

تخم مرغ  2 عدد

آرد 125 گرم

بیکینگ پودریک‌دوم قاشق چایخوری

مواد لازم رویه

گردوی خرد کرده 25 گرم

مارشمالو 115 گرم

گلسه چری 40 گرم

شکلات شیری 100 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 6 تائی کاپ کیک را به گنجایش تقریبی 150 میلی لیتر با کاغذهای مخصوص کاپ کیک بپوشانید.

آن‌گاه پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید و کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پودر کاکائوی حل کرده در آب جوش را به مواد افزوده و هم بزنید.

اکنون مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ پودر را نیز به این مخلوط بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

اینک  مایه فراهم کرده را در قالب‌های کاپ کیک بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کاپ کیک‌ها خنک شدند، رویشان را با مخلوط مواد رویه بیارائید.

روش تهیه رویه کاپ کیک

گردو را در ظرف مناسبی بریزید و مارشمالو و گلسه چری را با قیچی خرد کنید و به گردو بیفزائید.

آن‌گاه شکلات را آب کنید و آن را به مخلوط فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید.

برچسب ها: کاپ کیکآشپزباشیمریم امیریکاپ کیک راکی ردآموزش پخت انواع کاپ کیکراکی رد کاپ کیککیک های فنجانی خانگی تعداد بازديد: 1632 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است