آشپزباشی - افسانه ظروفی
پوست گلابیها را بگیرید و گلابیها را به گونهای برش دهید که برشها از هم جدا نشوند!
آنگاه رویشان قدری آب لیموی تازه بریزید. حالا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 24 سانتیمتر چرب نمائید.
سپس شکر، کره و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و هر کدام را در حدود یک دقیقه هم بزنید.
اکنون خامه را اضافه کنید و مخلوط الککرده مواد خشک را همراه با بادام درون این مایه بریزید و هم بزنید.
اینک مایه فراهم کرده کیک را در قالب بریزید و گلابیها را روی کیک بچینید.
آنگاه قالب را در فر بگذارید و کیک گلابی را به مدت تقریبی یک ساعت یا تا زمانیکه روی کیک طلائی رنگ شود، بپزید.
همچنین میتوانید برای اطمینان از پخت کافی کیک، خلال چوبی را در کیک فرو برید و چنانچه چیزی از مایه کیک به خلال چوبی نچسبید، کیک کاملا پخته است.
سپس کیک را از فر در آورید و روی پنجره سیمی بگذارید.
حالا مارمالاد و زردآلو را اندکی گرم کنید تا روان شود و بعد آن را به کمک قلمو روی کیک بمالید. اکنون صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود.