آشپزباشی - افسانه ظروفی
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی دوبل
کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه مواد خشک را با هم مخلوط و الک کنید و آن را همراه با شیر بطور یک در میان، درون مایة تخممرغی بریزید و مخلوط کنید.
سپس مایه فراهم کرده را در قالبهای مافین دارای کپسولهای کاغذی بریزید به گونهای که یک سوم از سر قالبها خالی بماند!
حالا کاپ کیکها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه کاپ کیکها خنک شدند، نوتلا را وسط کاپ کیکها تزریق کنید و رویشان را با کرم گاناش بیارائید.
یادآوری: برای تهیه کرم گاناش، 200 گرم خامه را گرم کنید و 350 گرم شکلات خرد کرده به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات در خامه آب شود. آنگاه 50گرم کره به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس کرم را در یخچال بگذارید تا سفت شود و بعد آن را با همزن برقی بزنید تا سبک و اندکی کمرنگ شود.