طرز تهیه كیك كریسمس با گلهای برفی:
زردههای تخممرغ، نیمی از شكر، وانیل و آب جوش را در كاسهی كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایه، غلیظ و كمرنگ شود. در كاسهی دیگری، سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بتدریج باقیماندهی شكر را بیفزائید. آنگاه زردهها و سفیدههای تخممرغ را بهآرامی با هم مخلوط كنید.
همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی
سپس آرد و آرد ذرت را در دو نوبت به مایه اضافه كنید. حالا مایه را درون قالبی به قطر 27 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی یك ساعت بپزید. بعد صبر كنید تا كیك در قالب خنك شود. اینك كیك را از ارتفاع به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و با چاقوی تیزی ببرید. حالا روی لایههای كیك اندكی شربت بمالید و با خامهی فرم گرفته و میوه، بپوشانید. سپس لایههای كیك را روی هم بگذارید و كمی بفشارید تا در هنگام برش، لایهها از هم جدا نشوند. بعد كیك را به شكل شش ضلعی ببرید. اكنون خمیر فوندانت را به رنگ قرمز آغشته سازید و آن را روی سطحی كه پودر شكر پاشیدهاید، باز كنید. حالا خمیر را روی كیك پهن كنید و اضافیهای آن را ببرید. اینك كیك را روی دیس زیبائی بگذارید. شكلات سفید را به روش بنماری ذوب كنید و همین كه كمی خنك شد، آن را در قیف كاغذی بریزید. اكنون گلهای برفی را مطابق الگوی بالا با شكلات بسازید و صبر كنید تا شكلات، كاملاً ببندد. بعد كیك را با این گلهای برفی تزئین كنید.
یادآوری: برای تزئین كیك، به چهار عدد گل بزرگ و 6 عدد گل كوچك نیاز دارید.