آشپزباشی- شهین کبیری
طرز تهیه کیک پرتقال
ابتدا تخممرغها، شكر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً غلیظ و كرمرنگ شود. آنگاه پوست پرتقال، روغن و آب پرتقال را بیفزائید و پس از كمی مخلوط كردن، آرد و بیكینیگپودر الك كرده را در دو نوبت به مایه اضافه كنید و به آرامی مخلوط نمائید.
حالا مایه را در قالب چربكردهای به قطر 20 سانتیمتر بریزید. سپس به دستگاه پیش گرمایش دهید و پایه فلزی كوتاه را در دستگاه بگذارید. اكنون قالب را روی آن قرار دهید و دكمه كانوكشن را روی 240 درجه سانتیگراد تنظیم كنید و كیك را به مدت 16 تا 17 دقیقه بپزید.
در صورت نداشتن كانوكشن، از تركیب مایكروویو 40 و گریل استفاده كنید و كیك را به مدت 16 دقیقه بپزید. چنانچه از مایكروویو استفاده مینمائید، میباید قالب كیك مناسب دستگاه باشد.