آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. شكر و پرك بادام را روی كاغذ بپاشید و زردآلو را رویش بچینید و كنار بگذارید. آنگاه كره و شكرریز را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا آرد، بیكینگپودر، اسانس بادام و زردآلوی خشك را درون مایه بریزید و خوب مخلوط كنید. اكنون مایه فراهم كرده را در قالب، روی زردآلوها بریزید و صاف كنید. اینك قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 1 ساعت كیك را بپزید.
همینكه كیك خنك شد، آن را روی پنجره سیمی برگردانید و با دقت كاغذ را از آن جدا كنید. سپس عسل را گرم كنید و روی كیك بمالید و پرك بادام برشته را رویش بپاشید.