Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

كيك زنجفيلی

كيك زنجفيلی

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

كره 185 گرم

 

شكر 125 گرم

 

گلدن سیروپ یا عسل رقیق یك‌چهارم پیمانه

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 250 گرم

 

زنجفیل آسیاب‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

دارچین 2 قاشق سوپخوری

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق سوپخوری

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاوشی

 

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه عسل را گرم كنید و به مخلوط كره بیفزائید و خوب مخلوط نمائید و سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و خوب هم بزنید.

حالا آرد، زنجفیل و دارچین را با هم مخلوط كنید و به مایه اضافه نمائید. اكنون بیكینگ‌پودر را در شیر حل كنید و كم‌كم به مایه بیفزائید.

اینك مایه‌ی فراهم كرده را در قالب چربكرده‌ای به قطر 25 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: انواع کیککیکآموزش کیککیک و شیرینیدستور تهیه کیکپخت کیککیک زنجفیلیکیک زنجبیلی تعداد بازديد: 1779 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است