آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک سبز بادامی
زردههای تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. آنگاه نیمی از شكر را به تدریج بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه غلیظ شود. سفیدههای تخم مرغ را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و باقیمانده شكر را به آن بیفزائید.
سپس زردهها و سفیدههای تخممرغ زده شده را، به آرامی با یكدیگر مخلوط كنید و كره را بیفزائید. بعد بادام، آرد، بیكینگپودر، وانیل و رنگ را اضافه كنید و مایه را به كمك لیسك هم بزنید تا صاف و یكدست شود. ولی حجم مایه از بین نرود! حالا آن را در قالب چربكردهای به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و صاف كنید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.
سپس صبر كنید تا كیك كاملاً خنك شود. آنگاه روی كیك را با مواد رویه بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگهدارید تا به اصطلاح كیك، جا بیفتد. اكنون كیك را به اندازههای دلخواه ببرید و در صورت تمایل، با گلبرگهای گل رز آمیخته به شكر تزئین كنید. اینك كیك را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد رویه
پنیر خامهای را در كاسه مناسبی بریزید، پودر شكر را به آن اضافه كنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس وانیل و خامه فرم گرفته را بیفزائید و مخلوط كنید.