آشپزباشی-مژگان فرهنگ
طرز تهیه کیک پنیر وشاهتوت:
کره، آرد، شکر و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خردهنان درآید.
آنگاه نیمی از آن را کنار بگذارید و باقیمانده خمیر را در قالب دارای کاغذ روغنی، به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید.
سپس مواد میانی و سپس مارمالاد را روی خمیر بریزید.حالا بیکینگپودر، خامه و تخممرغها را به خمیر باقیمانده بیفزائید و پس از مخلوط کردن، آن را روی مارمالاد بریزید. اکنون خلال بادام را رویش بپاشید و کیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آنگاه کیک را از قالب در آورید و روی پنجره سیمی خنک کنید. سپس آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید و با پودر پسته بیارائید.
روش تهیة مواد میانی: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود