تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب میان تهی را به شكل رینگ و به قطر 23 سانتیمتر، چرب نمائید. آنگاه روغن ، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا انبه و آناناس را افزوده و مخلوط سازید. اكنون مواد خشك را با هم مخلوط و الك كنید و آن را همراه با آب آناناس بهطور یك در میان، درون مایه فراهم كرده بریزید.
اینك مایه كیك را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، در فر بپزید. كیك را روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود. آنگاه كیك را با كرم پنیر و گلهای خشك آناناس بیارائید.
یادآوری: برای تهیه كرم پنیر؛ 120 گرم پنیر ماسكارپونه را همراه با یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس 60 گرم كره نرم را كمكم به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید. حالا 200 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را كمكم به كرم افزوده و مخلوط سازید.