Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:05

کيک پنير

کيک پنير

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

نان‌سوخاري...................12 عدد

کره نرم............... 50 تا 100 گرم

شکر...................3 قاشق غذاخوري

تخم‌مرغ...................6 عدد

پنير..................600 گرم

شکر................150 گرم

خامه ساده.......................200 گرم

پوست ليموترش رنده‌شده ...................يک‌ونيم قاشق چاي‌‌خوري

آب‌ليموترش...................يک‌ونيم قاشق چاي‌‌خوري

آرد ذرت......................4 قاشق غذا‌‌خوري

بکينگ‌پودر..................1 قاشق چاي‌‌خوري

وانيل.....................يک‌دوم قاشق چاي‌‌خوري

قالب گرد کمربندي

طرز تهیه

قالب کمربندي را کاملاً چرب کنيد. فر را قبلاً با 300 درجة فارنهايت يا 150 درجة سانتي‌گراد گرم کنيد. نان‌هاي سوخاري را خرد کنيد و با کره و شکر چنگ بزنيد. کره را از 50 گرم شروع کنيد تا زماني‌که نان‌سوخاري خرد شده، حالت خمير به خود بگيرد و آن‌را ته قالب قرارداده با فشار پهن و صاف کنيد. دقت کنيد فقط کع تا لب را بگيرد. زرده و سفيده را جدا کنيد، سفيده‌ها را بزنيد تا سفت و برفي شود. زرده‌ها را با شکر بزنيد، وانيل، رندة پوست ليموترش و آب ليموترش و خامه را به آن اضافه کرده پنير را تکه‌تکه کرده به آن اضافه کنيد بعد آرد ذرت و بکينگ‌پودر را نيز اضافه کرده مخلوط کنيد. سفيده‌ها را به مواد زده آهسته مخلوط کنيد و آن‌را روي خمير سوخاري بريزيد. کيک را در طبقه دوم فر از پايين گذاشته و يک‌ونيم ساعت بپزد. روي کيک کاملاً طلايي مي‌شود وسط کيک سفت شده ولي حالت انعطاف دارد. آماده مي‌باشد. بعد از پخت بلافاصله با چاقوي تيز دور آن‌را از قالب جدا کنيد و بعد از خنک شدن کامل کمربند قالب را باز کرده کيک را برش دهيد.

برچسب ها: کیکطرز تهیهکیک بدون فرکيک پنيرطرز تهیه کيک پنير تعداد بازديد: 327 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است