طرز تهیه
قالب کمربندي را کاملاً چرب کنيد. فر را قبلاً با 300 درجة فارنهايت يا 150 درجة سانتيگراد گرم کنيد. نانهاي سوخاري را خرد کنيد و با کره و شکر چنگ بزنيد. کره را از 50 گرم شروع کنيد تا زمانيکه نانسوخاري خرد شده، حالت خمير به خود بگيرد و آنرا ته قالب قرارداده با فشار پهن و صاف کنيد. دقت کنيد فقط کع تا لب را بگيرد. زرده و سفيده را جدا کنيد، سفيدهها را بزنيد تا سفت و برفي شود. زردهها را با شکر بزنيد، وانيل، رندة پوست ليموترش و آب ليموترش و خامه را به آن اضافه کرده پنير را تکهتکه کرده به آن اضافه کنيد بعد آرد ذرت و بکينگپودر را نيز اضافه کرده مخلوط کنيد. سفيدهها را به مواد زده آهسته مخلوط کنيد و آنرا روي خمير سوخاري بريزيد. کيک را در طبقه دوم فر از پايين گذاشته و يکونيم ساعت بپزد. روي کيک کاملاً طلايي ميشود وسط کيک سفت شده ولي حالت انعطاف دارد. آماده ميباشد. بعد از پخت بلافاصله با چاقوي تيز دور آنرا از قالب جدا کنيد و بعد از خنک شدن کامل کمربند قالب را باز کرده کيک را برش دهيد.