تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
قالب مناسبی را به شكل گل یا گرد، به قطر 25 سانتیمتر چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه همهی مواد را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس مایهی فراهمكرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه، در فر گرمكرده با دمای 160 درجهی سانتیگراد بپزید.
حالا كیك را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و رو و اطرافش را با كرم پنیر بپوشانید و مانند تصویر با خمیر فوندانت صورتی رنگ و گیپور خوراكی بیارائید.
اكنون كیك را روی ظرف زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه با گلهای دست ساختتان تزئین كنید.
یادآوری 1: برای تهیهی كرم پنیر، 90 گرم كره را همراه با 90 گرم پنیر خامهای با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود، آنگاه 160 گرم پودر شكر را كمكم به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدست شود.
در صورت دلخواه قدری وانیلین به آن بیفزائید.
یادآوری 2: در صورت دلخواه میتوانید نیمی دیگر از مایهی كیك را فراهم كنید و در قالب كوچكتری بریزید و در فر بپزید. سپس آن را مانند كیك بزرگتر بیارائید و روی آن قرار دهید.
یادآوری 3: مواد مصرفی گیپورهای خوراكی به صورت صنعتی تهیه شده است و در فروشگاههای لوازم قنادی یافت میشود.
یادآوری 4: برای تهیهی خمیر فوندانت؛ 480 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را در كاسهی مناسبی بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید.
آنگاه 3 قاشق سوپخوری آب را در كاسهی كوچكی بریزید و 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین به آن بیفزائید و به روش بن ماری حل كنید.
سپس 2 قاشق چایخوری گلیسیرین، 2 قاشق سوپخوری گلوكز و قدری اسانس دلخواهتان را به محلول ژلاتینی اضافه كنید و آن را در پودر شكر بریزید.
حالا با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. خمیر را در كیسهی نایلونی نگه دارید تا خشك نشود!