آشپزباشی - افسانه ظروفی
برای پخت کیک لیمو با میوه های گرمسیری فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میانتهی را به گنجایش 3 لیتر چرب و آردپاشی نمائید.
آن گاه کره، پوست لیمو و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و یکنواخت شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزایید.
سپس ماست را افزوده و مخلوط سازید. حالا آب لیمو را همراه با مواد خشک درون مایه بریزید و هم بزنید. اکنون مایه فراهم کرده را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر بپزید.
کیک را 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آن را روی پنجره سیمی برگردانید. اینک قالب را بشوئید و خشک کنید و دوباره کیک را درون قالب بگذارید.
آنگاه چند جای کیک را با سیخ چوبی سوراخ کنید تا شربت جذب کیک شود. حالا شربت گرم را روی کیک بریزید. همینکه شربت جذب کیک شد، آن را از قالب درآورید و روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
اکنون کیک را با میوههای گرمسیری بیارائید و میل کنید.
روش تهیه شربت: آب، شکر و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. آنگاه شربت را 10-15 دقیقه بجوشانید و بعد آن را صاف کنید.