آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه تقریبی 10×20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کره و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخممرغها را یکییکی بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا آرد، بیکینگپودر، وانیل و رنگ را افزوده و مخلوط نمائید تا مایه یکنواختی حاصل شود.
مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40 – 45 دقیقه در فر بپزید.
برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال چوبی را در کیک فرو کنید و چنانچه چیزی از مایه کیک به خلال چوبی نچسبید، کیک پخته است.
اکنون کیک را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
اینک کیک را اسلایس کنید (حدود 7 برش) و با برشگر به شکل گل یا هر شکل دلخواه دیگر، قالب بزنید.
آنگاه کیکهای قالب زده را در کنار هم قرار دهید و در فویل بپیچید و نیمساعت در فریزر نگه دارید.
روش تهیه کیک شکلاتی
کیک شکلاتی را نیز مانند کیک قبلی فراهم کنید و نیمی از مایه را در همان قالب بریزید (قالب را بشوئید، خشک کنید و پس از چرب کردن با کاغذ روغنی بپوشانید).
سپس کیک قالبزده صورتیرنگ را روی مایه شکلاتی بگذارید و باقیمانده مایه شکلاتی را رویش بریزید.
مراقب باشیدکه مایه شکلاتی در همه جا به طور یکنواخت قرار بگیرد و روی کیک صورتیرنگ را بپوشاند.
اکنون قالب را در فر بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 35 – 40 دقیقه بپزید.
همینکه کیک خنک شد، رویش را باکرم گاناش بپوشانید و با انواع مرنگ، میوه و شکلات بیارائید.