آشپزباشی - آرزو مقدم
پودر کیک را در کاسه مناسبی بریزید، نارگیل، خامه و شیر عسلی را به آن بیفزائید. آنگاه این مخلوط را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
سپس هر بار به اندازه گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و آن را به شکل توپ درآورید. حالا توپهای خمیر را در ظرف دردار قرار دهید و 4 ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون یک قاشق سوپخوری روغن مایع به شکلات آبکرده بیفزائید و سر چوبهای مخصوص کیک پاپس را در شکلات فرو کنید و بعد در توپهای کیک بزنید.
اینک صبر کنید تا چوبها در کیک ثابت شوند. آنگاه کیک پاپسها را در شکلات آبکرده فرو کنید و روی پنجره سیمی بگذارید.
حالا صبر کنید تا شکلات در دمای محیط ببندد و براق بماند. همینکه شکلات روی کیک پاپس بست و سفت شد، آنها را مطابق شکل با خمیر فوندانت بیارائید.
روش تهیه کیک وانیلی: 225 گرم آرد را همراه با 180 گرم شکر، 200 میلیلیتر شیر، 2 عدد تخممرغ، 100 میلیلیتر روغن و یک قاشق چایخوری بیکینگپودر با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید و در قالب بریزید .
در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45-50 دقیقه بپزید.