Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:24

چيزكيك‌ خرما و توت‌فرنگي

چيزكيك‌ خرما و توت‌فرنگي

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

آرد ....................250 گرم

كره‌ي سرد و خردكرده............... 125 گرم

شكر............... 100 گرم

زرده‌ي تخم‌مرغ ...................2 عدد

 

مواد لازم براي تهيه‌ي مياني

پنير خامه‌اي................225 گرم

شكر.............. 75 گرم

شيره‌ي خرما..................50 گرم

آرد ذرت .............2 قاشق سوپخوري

تخم‌مرغ.............. 4 عدد

خامه‌ي صبحانه............... 450 گرم

خرماي خشك و خردكرده...............50 گرم

 

مواد لازم براي تهيه‌ي رويه

خرما............... 225 گرم

خمير مارسپيان................. 50گرم

بادام درسته و پوست گرفته.................به ميزان لازم

توت‌فرنگي براي تزئين................... به ميزان لازم (100گرم)

مارمالاد زردآلو يا آناناس.....................50 گرم

آشپزباشی - ليلا كردبچه :

 

خرما دارای خواص بسیار زیادی از جمله بازگشت انرژی و جوانی از دست رفته است که در قرآن و دیگر کتاب های مقدس نیز به خواص این میوه شفابخش اشاره ویژه شده است.این روزها مناطق جنوبی و شرقی استان درگیر برداشت محصول خرمای خود هستند و این محصول دارای خواص بسیار زیادی از جمله بازگشت انرژی و جوانی از دست رفته است.درخت خرما خواص بی شماری دارد و می توان گفت که از تمام قسمت های این درخت می توان استفاده کرد و یک ضرب المثل عربی می گوید که خواص درخت خرما به اندازه روزهای سال است.

 

روش‌تهیه

آرد، كره و شكر را همراه با زرده‌هاي تخم‌مرغ، داخل كاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد و مخلوط كنيد تا خمير به شكل گلوله‌ي يكدستي درآيد. خمير را در فويل بپيچيد و به مدت

2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا سرد شود. فر(تاون) را با دماي 200 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد. يك قالب تارت 20 سانتيمتري را آماده كنيد و خمير را در سطح آرد پاشيده‌اي، كمي پهن‌تر از قالب باز كنيد و داخل قالب بيندازيد و خوب بفشاريد تا كف و ديواره‌هاي قالب را بپوشاند. كف قالب را با چنگال خوب سوراخ كنيد و به مدت 10 دقيقه بپزيد.

سپس دماي فر را به 175 درجه‌ي سانتيگراد بكاهيد و تارت را از فر(تاون) خارج كنيد.

در اين زمان، پنير خامه‌اي، شكر، شيره‌ي خرما، آرد ذرت، تخم‌مرغ‌ها و خامه را با هم بزنيد تا يكدست شود. بعد خرماي خردكرده را بيفزائيد و اين مايه را داخل خمير تارت بريزيد و به مدت يك ساعت در فر(تاون) بپزيد. در اين هنگام هسته‌هاي خرما را درآوريد و لاي هر خرما، كمي خمير مارسيپان قرار دهيد و يك بادام درسته را طوري داخل خرما بگذاريد كه نصف بادام از خرما بيرون باشد. اكنون روي كيك را با توت‌فرنگي و خرما بيارائيد و روي آن مارمالاد گرم بماليد تا براق شود.

برچسب ها: چیزکیکچیزکیک یخچالیچیزکیک خرماچیز کیک خرما و توت فرنگی تعداد بازديد: 775 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است