آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک فنجانی هویج و هل
هر دو شكر، روغن مایع و تخم مرغها را با همزن برقی بزنید.
آنگاه پوست پرتقال، هل، زنجفیل، آرد و بیكینگپودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا هویج و گردو را اضافه نمائید و مایه را بین 12 قالب كیك فنجانی یا مافن تقسیم كنید.
سپس كیك را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
پس از خنك شدن، میتوانید روی كیكها را با كرم تزئین كنید.
روش تهیهی كرم
همهی مواد را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
یادآوری: میتوانید برای تزئین كیكها از هویجهای مارسیپانی دستساختهی خودتان استفاده كنید.