روش تهیه
قالب كروی شكل به قطر 21 سانتیمتر را چرب كنید و آرد بپاشید. آنگاه قالب را تكان دهید تا آرد اضافی آن خارج شود. سپس همهی مواد را درون كاسهی مناسبی بریزید و با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. بعد سرعت همزن را افزایش دهید و حدود 4 دقیقهی دیگر مایه را هم بزنید تا رنگش روشن شود. حالا آن را درون قالب بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 160 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی یك ساعت بپزید. بعد كیك را روی پنجرهی سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون در صورت دلخواه میتوانید روی كیك مارمالاد زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت، آن را تزئین كنید.