Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:17

كيك پنير و ليمو

كيك پنير و ليمو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر:

کره.........................125 گرم

 پنیر خامه‌ای..............125 گرم

 پوست لیموی رنده كرده .............3 قاشق چایخوری

 شكر ..................180 گرم

 تخم‌مرغ ....................2 عدد

 آرد ...................185 گرم

 بیكینگ‌پودر ...............سه‌چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه

قالب كروی شكل به قطر 21 سانتیمتر را چرب كنید و آرد بپاشید. آنگاه قالب را تكان دهید تا آرد اضافی آن خارج شود. سپس همه‌ی مواد را درون كاسه‌ی مناسبی بریزید و با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. بعد سرعت همزن را افزایش دهید و حدود 4 دقیقه‌ی دیگر مایه را هم بزنید تا رنگش روشن شود. حالا آن را درون قالب بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی یك ساعت بپزید. بعد كیك را روی پنجره‌ی سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون در صورت دلخواه می‌توانید روی كیك مارمالاد زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت، آن را تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیکیککیک خانگیکیک پنیر و لیموطرز تهیه کیک پنیر و لیمو تعداد بازديد: 906 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است