تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب كمربندی به قطر 24 سانتیمتر بریزید، خوب بفشارید و در یخچال قرار دهید. آنگاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
حالا پنیر خامهای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس وانیلین، پوره توتفرنگی، خامه فرم گرفته و ژلاتین حلكرده را به آن بیفزائید و با لیسك مخلوط كنید.
اكنون مایه فراهمكرده را در قالب روی بیسكویت بریزید و رویش را صاف كنید. حالا مایه فراهمكرده رویه را روی كرم بریزید و چیزكیك را دستكم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد. آنگاه چیزكیك را از قالب در آورید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه مواد رویه: پوره توتفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید، شكر، آرد ذرت و پودر ژلاتین را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ و شفاف شود. سپس بگذارید اندكی خنك شود و بعد آن را مصرف نمائید.
یادآوری: برای تهیه این دسر میتوانید از قالب مونوپورشن یا رینگهای كوچك به قطر8 سانتیمتر نیز بهره بگیرید.