Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

‎ Yellow cake(کیک زرد)

‎ Yellow cake(کیک زرد)

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12-14 نفر

‎آرد۳۰۰ گرم

‎بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری

‎نمک یک چهارم قاشق چایخوری 

‎زرده تخم‌مرغ  ۱۳۴ گرم (حدود شش عدد)

‎شکر ۲۵۰ گرم

‎اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

‎شیر ۱۴۰ میلی لیتر

‎روغن مایع  180 میلی‌لیتر (سه چهارم پیمانه)

‎ پوست پرتقال رنده کرده  یک قاشق چایخوری

‎اسانس پرتقال در صورت دلخواه  سه تا چهار قطره

آشپزباشی - آرزو مقدم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازه 30 سانیمتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس ‎زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

‎حالا شیر داغ را کم کم به زرده تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون مواد خشک را در سه نوبت به مایه فراهم کرده افزوده و با سرعت کم همزن برقی هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

اینک روغن، پوست پرتقال و اسانس پرتقال را بیفزائید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آن‌گاه مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر بپزید.

برای حصول اطمینان از پخت کافی کیک،‌خلال چوبی را در وسط کیک فرو کنید و چنانچه چیزی از مایه کیک به آن نچسبیده باشد، کیک را از فر درآورید و روی پنجره فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیکیک خونگیآرزو مقدمyellow cakeکیک زردکیک بدون سفیده تخم مرغکیک راحتمواد لازم کیک زرد تعداد بازديد: 1755 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است