آشپزباشی - آرزو مقدم
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازه 30 سانیمتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس زرده تخممرغها را همراه با شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.
حالا شیر داغ را کم کم به زرده تخممرغها بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون مواد خشک را در سه نوبت به مایه فراهم کرده افزوده و با سرعت کم همزن برقی هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
اینک روغن، پوست پرتقال و اسانس پرتقال را بیفزائید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آنگاه مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر بپزید.
برای حصول اطمینان از پخت کافی کیک،خلال چوبی را در وسط کیک فرو کنید و چنانچه چیزی از مایه کیک به آن نچسبیده باشد، کیک را از فر درآورید و روی پنجره فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود.