آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کوچک مورد نظرتان را با اسپری روغن چرب نمائید.
تخم مرغها، شكر قهوهای و وانیل را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و حجیم شود.
آنگاه روغن مایع را کم کم به آن بیفزائید و بعد پوره خرمالو را اضافه کنید و مایه به دست آمده را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر، نمک، دارچین و جوز هندی را در دو نوبت به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مایه کیک را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و آن را در قالبهای کوچک پایپ کنید.
مراقب باشید که حدود نصف حجم قالب از مایه پر شود .
اکنون کیکها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید و پس از اطمینان از پخت، قالب را از فر خارج کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید.
همینکه کیکها خنک شدند، رویشان قدری پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.