تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
قالب مربع 25 سانتیمتری را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها را یکییکی بیفزائید و هر تخممرغ را یک دقیقه هم بزنید. حالا وانیلین و میپل سیروپ را افزوده و مخلوط کنید.
اکنون مخلوط آرد، بیکینگپودر و پودر بادام را همراه با ماست، درون مایه فراهم کرده بریزید و هم بزنید و آن را در قالب بریزید. آنگاه قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.
پس از چند دقیقه، کیک را از قالب جدا کنید و بگذارید خنک شود. حالا کیک را با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید و رویش پودر شکر بپاشید. اکنون کرم فراهم کرده را در کیسه مخصوص شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و کرم را روی کیک قرار دهید.
حالا کیک را با گلبرگ رز بیارائید. در صورت دلخواه میتوانید قدری مارمالاد زردآلو به دیواره کیکها بمالید و با بادام خرد کرده بپوشانید.
روش تهیه کرم: پنیر خامهای، کره و وانیلین را با همزن برقی بزنید و پودر شکر را کمکم به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آنگاه پودر بادام را همراه با خامه درون کرم بریزید و مخلوط کنید.