Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:58

کیک بادام و سیروپ

کیک بادام و سیروپ

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 100 گرم

 

شکر 155 گرم

 

تخم مرغ 4 عدد

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

 

میپل سیروپ 2 قاشق سوپخوری

 

آرد 200 گرم

 

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

بادام آسیاب کرده 100 گرم

 

ماست 200 گرم

 

مواد لازم برای تهیه کرم:

 

پنیر خامه‌ای 100 گرم

 

کره 30 گرم

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

 

پودر شکر 50 گرم

 

پودر بادام 50 گرم

 

خامه فرم گرفته 150 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

قالب مربع 25 سانتیمتری را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و هر تخم‌مرغ را یک دقیقه هم بزنید. حالا وانیلین و میپل سیروپ را افزوده و مخلوط کنید.

اکنون مخلوط آرد، بیکینگ‌پودر و پودر بادام را همراه با ماست، درون مایه فراهم کرده بریزید و هم بزنید و آن را در قالب بریزید. آن‌گاه قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.

پس از چند دقیقه، کیک را از قالب جدا کنید و بگذارید خنک شود. حالا کیک را با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید و رویش پودر شکر بپاشید. اکنون کرم فراهم کرده را در کیسه مخصوص شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و کرم را روی کیک قرار دهید.

حالا کیک را با گلبرگ رز بیارائید. در صورت دلخواه می‌توانید قدری مارمالاد زردآلو به دیواره کیک‌ها بمالید و با بادام خرد کرده بپوشانید.

روش تهیه کرم: پنیر خامه‌ای، کره و وانیلین را با همزن برقی بزنید و پودر شکر را کم‌کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه پودر بادام را همراه با خامه درون کرم بریزید و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: کیک بادامیکیک بادام و سیروپکیک با کرم بادامکیک با سیروپمینی کیک تعداد بازديد: 2005 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟