آشپزباشی - مریم امیری
طرز تهیه کیک شیفون دارچینی:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مخصوص شیفون را با گنجایش یکونیم لیتر چرب و آرد پاشی کنید.
آنگاه زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و زردهها را همراه با نیمی از شکر و وانیل، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس روغن و آب را به آن بیفزائید و با لیسک مخلوط کنید. حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید و کرم تارتار و باقیمانده شکر را کمکم بیفزائید تا سفیدهها کاملا فرم بگیرند.
اینک زرده و سفیده همزده تخممرغها را با هم مخلوط کنید و بعد آرد، بیکینگ پودر و دارچین را به آن بیفزایید. آنگاه شکلات چیپسی را درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط سازید.
حالا مایه کیک را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30 -40 دقیقه، در فر بپزید. پس از 10 دقیقه کیک را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید. اینک روی کیک را با شکلات سفید بیارائید.