آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید، 3 سینی شیرینیپزی را به اندازه 35×45 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کره و شکر ر ا در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخممرغها و وانیل را افزوده و به هم زدن ادامه دهید. حالا شیر را اضافه کنید و بعد مخلوط نمک، آرد، بیکینگ پودر و پودر نارگیل را به مایه تخممرغی افزوده و با لیسک مخلوط کنید.
اکنون مایه فراهم کرده را به طور مساوی در سینیها بریزید و به مدت 10 - 15 دقیقه در فر بپزید.
آنگاه کیکها را از سینیها جدا کنید. اطراف کیکها را برش بزنید تا لبههای کیک صاف شود.
سپس هر کیک را به نوارهای 6×35 سانتیمتر برش دهید و روی هر برش از کیکها شکلات آب کرده بمالید.
حالا هر 5 لایة را روی هم قرار دهید به طوریکه 4 سری کیک 5 لایهای داشته باشید.
اکنون مطابق تصویر، کیکها را کنار هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را با شکلات آبکرده و خمیر فوندانت بپوشانید.