آشپزباشی - مریم عکاف
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کاپ کیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
کره و شکر را باهمزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا قهوه را در آبجوش حل کنید و آن را همراه با پورة موز به مایة فراهم کرده بیفزائید.
سپس مخلوط الک کردة آرد و بیکینگپودر را همراه با شکلات چیپسی، به این مایه افزوده و هم بزنید.
اکنون دوسوم از حجم قالبها را از این مایه پر کنید و کاپ کیکها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کاپ کیکها خنک شدند،آنها را با برگهای شکلاتی بیارائید.
روش تهیه برگهای شکلاتی
100گرم شکلات سیاه را به روش بن ماری(حرارت غیر مستقیم) آب کنید.
سپس با قلمو شکلات آبکرده را پشت برگهای گل رز که از قبل شسته و خشککرده اید بمالید و برگها را به مدت تقریبی 5-10 دقیقه در یخچال قراردهید تا کمی خودش رابگیرد.
سپس برگها را دوباره به شکلات آغشته کرده و مجددا در یخچال بگذارید.
همینکه شکلات خودش را گرفت برگ را به آرامی از شکلات جدا کنید.