آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک فندق
در كاسه مناسبی كره، شكر قهوهای و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد زردههای تخم مرغ را بیفزائید و دوباره با همزن برقی بزنید. آنگاه در كاسه دیگری، سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. حالا به آرامی آن را به مخلوط قبلی اضافه نمائید.
سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط سازید و الك كنید و همراه با فندق و شكلات، به مایه بیفزائید. اكنون مایه را در قالب چرب كردهای به قطر 23 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.
پس از خنك شدن كیك، رو و اطراف آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و با كرم گاناش روی كیك را به دلخواه خود تزئین نمائید.
روش تهیه كرم گاناش
شكلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا با هم مخلوط شوند و كرم صاف و یكنواختی به دست آید. آنگاه پس از خنك شدن، به مصرف برسانید.