Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:55

طرز تهیه کیک فندق

طرز تهیه کیک فندق

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک فندق

كره  140 گرم

 

شكرقهوه‌ای  120 گرم

 

وانیل  یك چهارم قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 4 عدد

 

آرد  100 گرم

 

بیكینگ پودر  یك دوم قاشق چایخوری

 

نمک 1 پینچ

 

فندق برشته و آسیاب كرده  120 گرم

 

شكلات سیاه خرد كرده 200 گرم

 

خامه فرم گرفته با طعم قهوه    200 گرم

 

مواد لازم برای تهیه كرم گاناش

 

شكلات شیری  100 گرم

 

خامه ساده 50 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

طرز تهیه کیک فندق

در كاسه مناسبی كره، شكر قهوه‌ای و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد زرده‌های تخم مرغ را بیفزائید و دوباره با همزن برقی بزنید. آن‌گاه در كاسه دیگری، سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. حالا به آرامی آن را به مخلوط قبلی اضافه نمائید.

سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط سازید و الك كنید و همراه با فندق و شكلات، به مایه بیفزائید. اكنون مایه را در قالب چرب كرده‌ای به قطر 23 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید- بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

پس از خنك شدن كیك، رو و اطراف آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و با كرم گاناش روی كیك را به دلخواه خود تزئین نمائید.

روش تهیه كرم گاناش

شكلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا با هم مخلوط شوند و كرم صاف و یكنواختی به دست آید. آن‌گاه پس از خنك شدن، به مصرف برسانید.

 

برچسب ها: کیکآموزش شیرینیآشپزباشیافسانه ظروفیکیک فندقمواد لازم کیک فندقروش تهیه کیک فندق تعداد بازديد: 1912 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است